UP feest 27 mei 2022

De UP Foundation vierde 27 mei haar 5-jarig bestaan en dat hebben we gevierd!

We zijn donderdagavond 26 mei teruggegaan naar de plek waar UP is begonnen, op landgoed Dennenheuvel, jarenlang bewoond door de Nonnen te Bloemendaal. We hebben al onze UP Friends uitgenodigd; iedereen die ons op wat voor manier dan ook helpt. Met de vormgeving, de gastvrouw zijn op een UP Event, het opzetten van donatie-acties, lid zijn van het bestuur en alles wat er nog meer bijkomt om van UP UP te maken. We zijn ze ontzettend dankbaar en hopen met elkaar nog heel lang heel veel voor UP te mogen blijven doen.


Vrijdag 27 mei gaven we een feest op het strand van Zandvoort. Met meer liefst meer dan 55 ouders hebben we geproost op het 5 jarig bestaan van UP. Er waren UP ouders die nog nooit bij UP geweest zijn en UP ouders die ons al kennen, ook bijzonder om hun mannen te ontmoeten.

Anne Kien gaf een inspirerende peptalk over het kijken naar de zon, en ademcoach Jeroen van Fullviss nam ons mee naar de zonsondergang voor een lesje ademhalen op de juiste manier. Dank allemaal, en op naar de volgende mooie UP jaren.