Onze dromen

De UP Foundation is misschien nog klein, onze dromen des te groter. UP staat voor United Positivity en die positiviteit willen we uitdragen en overbrengen. We willen ouders en verzorgers van kinderen die extra zorg nodig hebben verbinden met elkaar, met ervaringsdeskundigen en met iedereen met een positieve inspirerende kijk op deze wereld. Ze op een UP Event  laten inspireren en handvatten geven, zodat zij weer vol positieve energie vooruit kunnen. Het liefste organiseren we elk meerdere keren per jaar een UP Event, met steeds een nieuw programma, wisselende gasten en sprekers,  en reizen we iedere keer weer af naar een bijzondere locatie, het liefste dwars door heel Nederland.

Soms is het moeilijk te blijven dromen. Wij geloven erin dat dromen moet. Dat dromen kan. Zo dromen wij bijvoorbeeld over een UP Festival. Geen presentatie van de nieuwste meest vernuftige rolstoelcamper, met ingebouwd hydraulisch verstelbaar bad. Nee, een terrein vol met de meest inspirerende sprekers, waar je workshops kunt volgen over het omgaan met zorgenkindjes, het aanpassen van je verwachtingen, het reageren op de buitenwereld of het aandacht geven aan de brusjes van de zorgenkindjes. Een plek waar je kunt kennismaken met de gezinscoach of therapeut waar jij al zolang naar op zoek bent. Een plek waar je je in de watten kunt laten leggen, omdat je jezelf altijd op de laatste plek zet, maar deze dag een keer niet. Daar dromen wij van.

We dromen ook verder, over UP Weekends, waarbij diepgang centraal staat. Waar veel tijd is voor jouw verhaal, je mensen leert kennen met misschien wel een vergelijkbaar verhaal, mensen waar ook die kracht en kwetsbaarheid aanwezig is. Een weekend waarin we aan het werk worden gezet, in de keuken, of buiten in een bos, maar waar we ook kunnen genieten en ontspannen. In diezelfde keuken of datzelfde bos.

En zo zijn er nog wel 100 dromen. En aan ons, én jullie, om ze te realiseren.