The only way is UP

UP Foundation is er voor de ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Leven met zorgkinderen voelt regelmatig als een zware regenbui. (Ver)zorgen vraagt veel tijd, energie, geduld en kracht van een gezin. Daarom kunnen deze gezinnen wel wat extra zonnestralen gebruiken. Uiteindelijk ontstaat dan vanzelf die mooie regenboog.  De UP Foundation organiseert daarom UP Events. UP staat voor United Positivity. Die positiviteit staat namelijk centraal op ieder UP Event. Immers, na regen komt altijd zonneschijn.

Doneren

Wil je de UP Foundation ook steunen?  Word dan een vriendje voor een tientje. Je betaalt eenmalig 10 euro en ontvangt als dank onze mooie regenboog pin. 
Word een vriendje voor een tientje

Liever een vrij bedragen doneren? Maar al te graag! UP is blij met ieder bedrag.
Doneer voor de UP Foundation

Doneren als bedrijf? Mogelijkheden genoeg. Bekijk ze hier.
Klik hier om te doneren als bedrijf

UP Events

UP Events zijn er voor iedereen die in contact staat met kinderen die extra zorg nodig hebben. Een dag vol trainingen, gezinstherapie en ontspanning op bijzondere locaties middenin de natuur. Om hen te inspireren, met elkaar te verbinden en handvatten te geven zodat zij weer vol energie vooruit kunnen. Bekijk hier de beelden en reacties van de eerdere UP Events én vind meer informatie over de komende UP Events.

UP Cards

Met veel trots heeft de UP Foundation de UP Cards gelanceerd. UP Cards geven aan de hand van inspirerende vragen de mogelijkheid om gesprekken te voeren met mensen die dicht bij je staan. Om jou als ouder van een kind met extra zorg, te helpen om op een positieve manier gesprekken op gang te brengen, waardoor je (meer) openheid, energie en steun ervaart. Daarnaast bevat de set UP Cards ook 20 inspiratiekaarten. Hierop staan ideeën en tips voor ontspanning, bezinning en zorgen voor jezelf.

... Lees meer

"En dit was dan zo'n dag met een gouden randje"
                                                                        "Jullie zetten ons volledig in het zonnetje, zo fijn!"
"Geweldige locatie, mooie mensen, keep it UP"
                                                                           " Superdag! Wat fijn dat er zoveel herkenning is"
" Wow! Vol energie weer naar huis!"
                                                                       " Het was een topdag, die veel te snel voorbij ging!"
"Positiviteit is the only way to go"

                                          "Wat kun je een eind komen met positiviteit, humor en dankbaarheid"

" Dank, met een buiging"
                                                                                                         "Veel liefde en steun gevoeld"
"We staan er niet alleen voor, dat is duidelijk. Dank jullie wel!"

Donaties aan de UP Foundation

Wij bedanken iedereen die ons steunt, op welke manier dan ook. Bijzondere donaties lichten we graag even uit;

Wederom een hele mooie bijzondere donatie mogen ontvangen. Dick Haanraadts, directeur van de Joop Westerweelschool in Amsterdam gaat met pensioen. Ter gelegenheid daarvan is er afscheid van hem genomen op school. Voor hem geen bloemen of wijn, maar een donatie voor de UP Foundation. Uiteindelijk is er ruim € 3.755,- opgehaald! Geen woorden voor hoe ontzettend gul iedereen doneerde, maar in het speciaal van Dick die ons dit prachtige bedrag heeft geschonken. Ontzettend dankbaar en hier kunnen, en gaan we hele mooie dingen mee doen. In een later stadium zullen we hier zeker nog op terugkomen.

Meer donaties

ANBI

UP Foundation is door de belastingdienst beoordeeld als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ en heeft zodoende de ANBI-status. Alle giften aan onze stichting zijn hierdoor belastingaftrekbaar.