The only way is UP

UP Foundation is er voor de ouders en verzorgers van zorgenkindjes. Leven met zorgenkindjes voelt regelmatig als een zware regenbui. (Ver)zorgen vraagt veel tijd, energie, geduld en kracht van een gezin. Daarom kunnen deze gezinnen wel wat extra zonnestralen gebruiken. Dan ontstaat vanzelf die mooie regenboog.  De UP Foundation organiseert daarom UP events. UP staat voor United Positivity. Die positiviteit staat centraal op deze events. Immers, na regen komt altijd zonneschijn.

Word ons vriendje

Wil je de UP Foundation ook steunen?  Word dan een vriendje van UP. Je betaalt eenmalig 10 euro en ontvangt als dank onze mooie regenboog pin.  Geef 'm een mooie plek!

Iedere extra bijdrage staat je vrij! Een pin kado geven kan natuurlijk ook.  Help ons onze UP dromen te verwezenlijken en word ons vriendje.

UP Events

UP Events zijn er voor iedereen die in contact staat met zorgenkindjes. Een dag vol trainingen, gezinstherapie en ontspanning op bijzondere locaties middenin de natuur. Om hen te inspireren, met elkaar te verbinden en handvatten te geven zodat zij weer vol energie vooruit kunnen. Bekijk hier de beelden en reacties van de eerdere UP Events en vind meer informatie over de komende UP Events.

UPdate - November '18

Trots nieuws! De UP Foundation heeft het team mogen uitbreiden. Naast founders Tineke de Jong en Janneke Osenga, zijn twee nieuwe teamleden toegevoegd. Marouschka Hollenberg, moeder van haar prachtige zorgkindje Saar, en Minke Verdonk, trotse moeder van zorgkind Kasper en tevens orthopedagoog, onderzoeker en adviseur voor ouders en hulpverleners.

... Lees meer

"En dit was dan zo'n dag met een gouden randje"
                                                                        "Jullie zetten ons volledig in het zonnetje, zo fijn!"
"Geweldige locatie, mooie mensen, keep it UP"
                                                                           " Superdag! Wat fijn dat er zoveel herkenning is"
" Wow! Vol energie weer naar huis!"
                                                                       " Het was een topdag, die veel te snel voorbij ging!"
"Positiviteit is the only way to go"

                                          "Wat kun je een eind komen met positiviteit, humor en dankbaarheid"

" Dank, met een buiging."

Donaties aan de UP Foundation

Wij bedanken iedereen die ons steunt, op welke manier dan ook. Bijzondere donaties lichten we graag even uit;

Ouders van de Joop Westerweelschool in Amsterdam hebben op 1 juni een lftarbijeenkomst gehouden. Aangezien de meeste ouders de kosten niet gedeclareerd hebben, hield het lfarteam 2018 van de Joop Westerweelschool een bedrag over van € 200. Dit bedrag hebben ze beschikbaar gesteld aan de UP Foundation. Hiermee kunnen we deelname voor een viertal ouders aan een komend UP Event mogelijk maken. Ouders ontzettend bedankt!

Meer donaties

ANBI

UP Foundation is door de belastingdienst beoordeeld als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ en heeft zodoende de ANBI-status. Alle giften aan onze stichting zijn hierdoor belastingaftrekbaar.