The only way is UP

UP Foundation is een stichting voor en door ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. UP laat deze ouders tijdens UP Events verbinden, inspireren en ontspannen. Als geen ander weten wij hoeveel energie, vertrouwen en kracht je nodig hebt. Niet is fijner om je dan gesteund te voelen door andere ouders. Bij UP gaat het even niet om het kind, maar om jou als ouder. Wij hebben UP Cards ontwikkeld, organiseren UP Events en bouwen met jullie aan een UP Community. UP staat voor United Positivity en heeft de regenboog als symbool. En dat is niet voor niets; na regen komt zonneschijn en wij geloven in de kracht van positiviteit. The only way is UP. Lees meer...

UP Events

UP Events zijn dagen voor ouders van kinderen die extra zorg nodig hebben. Het is een afwisselende dag op een fijne locatie vol ontspanning, inhoud en ontmoeting met andere ouders. Je wordt in de watten gelegd en komt zo even helemaal los van je rol als (zorg)ouder. 

Ook is er altijd een onderdeel waarbij we wat meer ‘de diepte ingaan’. We laten ons inspireren door een spreker of gaan in een workshop nader in op thema’s die ons allen raken. Om deze reden zijn de groepen dan ook nooit groter dan 25 personen. 

Benieuwd hoe het er op vorige UP Events aan toeging of wanneer het volgende UP Event plaatsvindt?

UP Cards

Met veel trots heeft de UP Foundation de UP Cards gelanceerd. UP Cards geven aan de hand van inspirerende vragen de mogelijkheid om gesprekken te voeren met mensen die dicht bij je staan. Om jou als ouder van een kind met extra zorg, te helpen om op een positieve manier gesprekken op gang te brengen, waardoor je (meer) openheid, energie en steun ervaart. Daarnaast bevat de set UP Cards ook 20 inspiratiekaarten. Hierop staan ideeën en tips voor ontspanning, bezinning en zorgen voor jezelf.

... Lees meer

Doneren

Wil je er voor zorgen dat wij UP Events kunnen blijven organiseren, meerdere producten kunnen ontwikkelen en kunnen bouwen aan de UP Community?

Steun ons dan! 

Je kunt maandelijks doneren, maar uiteraard ook eenmalig een bedrag overmaken, wij zijn blij met ieder bedrag!

Ja, ik wil doneren

"En dit was dan zo'n dag met een gouden randje"
                                                                        "Jullie zetten ons volledig in het zonnetje, zo fijn!"
"Geweldige locatie, mooie mensen, keep it UP"
                                                                           " Superdag! Wat fijn dat er zoveel herkenning is"
" Wow! Vol energie weer naar huis!"
                                                                       " Het was een topdag, die veel te snel voorbij ging!"
"Positiviteit is the only way to go"

                                          "Wat kun je een eind komen met positiviteit, humor en dankbaarheid"

" Dank, met een buiging"
                                                                                                         "Veel liefde en steun gevoeld"
"We staan er niet alleen voor, dat is duidelijk. Dank jullie wel!"

"Bedankt voor jullie (ont)zorgen"

"Echt een cadeautje deze dag!"

"Fijn zulke geweldige sterke moeders te ontmoeten."

Donaties aan de UP Foundation

Wij bedanken iedereen die ons steunt, op welke manier dan ook. Bijzondere donaties lichten we graag even uit;

  • Ontzettend dankbaar zijn we voor de liefdevolle donatie van een echtpaar die hun 50-jarig huwelijksfeest vierden en via hun schoondochter betrokken zijn bij de UP Foundation. Zij vroegen hun gasten een donatie aan de UP Foundation te doen ipv een cadeau te geven. Dit heeft het prachtige bedrag van € 955,- opgeleverd. We zijn Dick en Marijke heel erg dankbaar voor dit lieve gebaar. 
  • Ook een speciale liefdevolle vermelding voor een van de zorgverleners van een kindje van 1 van de leden van het UP Team. Zij heeft de opleiding holistische massage afgerond en samen met alle andere afgestudeerden hebben zij een dag georganiseerd waarin iedereen zich kon aanmelden voor een massage voor de helft van de normale prijs. Alle opbrengsten van die dag zijn naar de UP Foundation gegaan. We zijn verheugd te mogen meedelen dat de UP Foundation een mooie donatie heeft ontvangen van € 872,50. Veel dank daarvoor!

Lees meer..

ANBI

UP Foundation is door de belastingdienst beoordeeld als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ en heeft zodoende de ANBI-status. Alle giften aan onze stichting zijn hierdoor belastingaftrekbaar.