UP Event zaterdag 11 mei 2019

Voor deze voorjaarseditie, waren we in de bossen. Middenin het bos in Naarden staat een fantastisch authentieke loods, waar we door chef Antoine en gastvrouw Eliza de hele dag in de watten zijn gelegd.
Sprekers

Elise van der Velde - Powerlezing

Elise van der Velde, partner bij Lotje&co en moeder van een gehandicapte zoon, geeft tips hoe je 'normaal' blijft als je kind dat niet is. Schijt aan schuldgevoel is daar één van.

Elise vertelt je hoe je je dwars door alle gezinsstress, spalkenafspraken en behandelingsplanformulieren door, toch nog tijd voor jezelf kunt maken.Minke Verdonk - interactieve workshop over waarom je jezelf op één moet zetten

Vanuit Minke haar rol als orthopedagoog en coach heeft de UP Foundation samen met Minke de UP Cards ontwikkelt. Kaarten vol mooie vragen om in gesprek te gaan met jezelf, je partner, je kind(eren), andere ouders en mensen in je omgeving over onderwerpen die minder snel aan bod komen maar minstens zo belangrijk zijn. Minke is gespecialiseerd in het ondersteunen en inspireren van ouders met kinderen met extra zorg en bespreekt deze keer waarom het zo belangrijk is jezelf op één te zetten.